Bekijk onze laatste recensies
wtw
19-06-2016
sterk aan te bevelen voelt heerlijk aan sluit super om je *** en voelt alsof een echte kan er lang van genieten en zalig klaar komen een echte aanrader
ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator - Jesse Capelli
ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator - Jesse Capelli
19-06-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
wtw
06-06-2016
lekker spul blijft lekker om je pik zitten plakt niet en spoelt na gebruik makkelijk af en stinkt niet een topper
Shiatsu massage olie en glijmiddel
Shiatsu massage olie en glijmiddel
06-06-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
wtw
06-06-2016
in 1 woord super het is net of er echt iemand een zalige pijpbeurt geeft lekker soepel en strak om je pik geweldig kan er geen genoeg van krijgen
Sasha Grey ULTRASKYN Deep Throat Masturbator
Sasha Grey ULTRASKYN Deep Throat Masturbator
06-06-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Latte
24-05-2016
Het is een fantastisch broekje qua idee alleen de latexkwaliteit viel erg tegen. Broekje scheurde al bij eerste gebruik terwijl ik het enkel nog maar aangetrokken had.
Latex boxer met penissleeve
Latex boxer met penissleeve
24-05-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Kerel
19-05-2016
Een simpele plug, de zuignap plakt niet altijd even goed verder een heerlijk genot. Uiterlijk is redelijk simpel en daardoor niet heel bijzonder. Echter voor een sextoy is genot het belangrijkste samen met gebruiksgemak. Daar schijnt deze anale plug het meeste. Voelt geweldig!
Zwarte Anaalplug met zuignap
Zwarte Anaalplug met zuignap
19-05-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Kerel
19-05-2016
Hiervoor had ik de EasyGlide waterbased glijmiddel. Eerst vroeg ik me af wat het verschil zou zijn maar toen ik het product binnen kreeg was het snel duidelijk. De glijmiddel is dikker en blijft beter op de speeltjes zitten waardoor het gebruiksgemak van de speeltjes sterk verbeterd. Het glijd niet soepel af maar doet precies wat je wilt van glijmiddel.
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
19-05-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Kerel
19-05-2016
Simpel en effectief, het is makkelijk te gebruiken en je voelt nauwelijks iets.
Easytoys Zwarte Anaal Douche - Klein
Easytoys Zwarte Anaal Douche - Klein
19-05-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: